Nära partnerskap
för optimal kvalitet

Vi förstår vikten av att våra partners inte bara strävar efter toppkvalitet utan även söker en nära och förstående relation med oss.

Därför erbjuder vi möjligheten till feedback på komponenter för att säkerställa att de uppfyller rätt kvalitet.

Genom ett nära samarbete med våra partners kan vi ofta optimera produkt och tillverkningsprocess för att på så vis säkerställa rätt kvalitet i rätt tid och till rätt pris. Testa oss och upplev vårt genuina partnerskap!

ISO certifikat
13485:2016

We are proud to be certified according to the ISO 13485:2016 standard

 ISO 13485:2016 Certificate

Registrerad Medicinsk tillverkare

Vi är registrerade som utländsk medicinteknisk tillverkare i Japan samt tillverkare av klass 3 produkter hos FDA i USA.

Kvalitet som
grundläggande princip

Hos Part Precision är kvalitet inte bara ett uttryck; det är själva grunden för vår tillverkningsfilosofi.

Därför är varje del av vår verksamhet noggrant utformad för att leverera produkter av kvalitet, vilket säkerställer ett starkt förtroende hos våra kunder.

Vi är certifierade enligt ISO 13485:2016, vilket visar att vi följer de högsta internationella standarderna för tillverkning av medicintekniska produkter.
Dessutom är vi registrerade som utländsk medicinteknisk tillverkare i Japan samt registrerade som tillverkare av klass 3 produkter hos FDA i USA, vilket ytterligare stärker vår position som pålitlig leverantör på den globala marknaden.

We create
quality of life

När du väljer att vara vår partner väljer du kvalitet utan kompromiss. Vårt orubbliga engagemang för perfektion säkerställer att du får produkter som konsekvent uppfyller och överträffar dina förväntningar. Ta steget och upplev skillnaden som kvalitet gör, utan att kompromissa.

TEKNOLOGI