Skärande bearbetning

På Part Precision hanterar vi de mest utmanande materialen med precision och effektivitet. Våra skickliga medarbetare besitter djup kunskap och erfarenhet inom skärtekniska processer, vilket gör oss till en branschledande aktör.

Vi tänker utanför boxen och utvecklar innovativa lösningar som driver vår bransch framåt. Våra säkra och pålitliga processer säkerställer att varje detalj uppfyller de högsta kvalitetskraven, oavsett komplexitet.

Välkommen att upptäcka vår skärande bearbetning i världsklass.

Styrkor

Din pålitliga partner för precisionsprodukter.

Som en flexibel och innovativ leverantör är vi en optimal partner för tillverkning av medicintekniska och mikromekaniska precisionsprodukter.

Kontakta oss idag för att se hur vi kan bli er pålitliga partner för precisionsprodukter.

KONTAKT

Våra främsta styrkor inkluderar

  • Kundanpassade produktionsplaner och logistiklösningar som ex.vis VMI.
  • Kvalitet och kompetens – Certifierade kvalitetssystem, kunnig personal och förmåga att producera produkter med tuffa toleranser.
  • Innovativ tillverkning – Tekniskt avancerade lösningar och förmåga att hantera utmanande material och dimensioner från 0,5-100mm.
  • Kundnära samarbete – För optimering av design och tillverkning.
  • Komplett leverantör – Erbjuder hela kedjan från prototyp till serietillverkning.

Tvätt och förpackning

Validerad rengöringsprocess och packning kan utföras i renrum klass 8.

Våra erfarna tekniker har tagit fram rutiner för rengöring och packning för att minimera risken för kontaminering. I vår renrumsmiljö kan vi erbjuda en rengöring och packningsprocess som uppfyller de höga krav i branschen.